Web Analytics Made Easy - StatCounter
Salam sejahtera semua My PC masih blum sihat masih kat 39hospital39

Salam sejahtera semua My PC masih blum sihat masih kat 39hospital39

<

Salam sejahtera semua. My PC masih blum sihat, masih kat 'hospital' tgh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua... Aduhaiii baru la terasa penatnya hari ni.

Salam semua. Tinggal beberapa hari lagi semua umat Islam akan menyambut kedatangan bulan suci Ramadhan. Di kala itu nanti ramai yg pasti sibuk.

... nikmat yg dipinjamkan dan diberikan pada hambaMu ini...bersyukur kita semua sbb mampu lagi melihat alam ini...mampu berada ditahun 2017...diberi peluang ...

10pc1.jpg

Picture

yg ni pulak...kwn2 mase kat teknik dulu....wah anum!!!!!! tak sangke masih igt lagi ko kat aku......mmg bes la kalo dpt jmpe kwn yg dah mmg lame tak jumpe ...

PROTON EXORA VS GRAND LIVINA VS CHERY EASTAR VS NAZA CITRA VS KIA RONDO?

Menu utama

2013年10月31日

(IMG:http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aAPY94d_700b_v1.jpg)

Sepanjang berada di Hospital Ampang selama sehari je

Pertemuan pertama dan mata bertentang mata antara Amar dengan Lin dengan efek panahan petir! Hey! perasan tak tu ada watak Slash dan Black interframe!

Aku masih tak reti pilih baju untuk baby boy..hahah, sebab kaler sama aje, tak biru,putih, tak putih hitam..hahahah..so bila part baju2 boys aje aku serah ...

As salam dan salam sejahtera. Salam Syawal. Alhamdulillah..terima kasih Ya Allah. Harini siap #mixnutsbrownies daripada #browniesdapurdyda .

Bukan senang tau nak turunkan berat badan.. ofkos la ada usaha yang perlu dibuat.. So sebelum aku cerita kan antara usaha yang aku buat.

Paras hCG dalam darah akan meningkat 2 kali ganda setiap 48 jam bagi kehamilan yang normal. Jika kandungan ektopik,kenaikan paras hCB tidak 2 kali ganda.

malaysian-astronaut.jpg

dan ader satu lagi rice cooker tp lum masuk katalog... huhuhu....satu benda pun sy x mampu...hikss... kalau korg semua nk tau harga ...

Gedung Ilmu: Duniawi dan Ukhrowi

4) Minum Susu Kambing + Kurma

Assalamualaikum semua.

pertama sekali mintak maaf lah firdaus coz aku lukis pakai mouse je kt paint. xsempat nk lukis guna pensil n pen. buruk giler tp masih ikut syarat contezz ...

yang dan to di the of a and by on in untuk dengan View ini aku for Post - PDF Free Download

And then pada suatu hari, setelah melayar bahtera ke pulau impian nan indah untuk beberapa ketika, you both dikhabarkan dengan satu berita gembira which is ...

#RepostFrom @smtiseindonesia " Masih ingat nggak dengan gerakan #SMTIForPalestine yang kita .

Terkejut mula2nya tapi terpaksa terima kenyataan bahawa hendak sihat maka itulah pilihan yang ada.

EIGHT IS ENOUGH

To clean my head. A superb view. To clear my mind. Hello PD :)

So… hari ini Kak Noor nak share resepi kuah kacang Utara yang sedap tu dengan kekawan semua. Rugi kalau tak cuba tau! Selain dimakan bersama nasi empet, ...

_DSC0082

Ajal dan maut sememangnya di tangan Allah. Kita hanya merancang tapi Dia yang menentukan segala-galanya. Rasanya semua orang pun tau yang Azean Irdawaty ada ...

Jadi, apa pun, dh jumpa balik resepinya, dh buat pon, dh selamat masuk perut pon. (minta izin C&P ye)

ini pek 55kg.ke semua hay zura simpan dalam bilik stor..rasa macam agak sendat dah.. agak2 ada tak yg bagi bantuan kilang ke,gudang ke?

Keris Tok Bali Saiz Sedang Mata Special

Pak Azman Ismail punya ke.. Pak Azman Ishak punya..? Sebab ni bukan Hazmanfadzil punya. Achaner nih? semua pakar membidik. Kamera DSLR besar bagak semua.

CodiBiosella

PILOT TUDM BUAT AKSI PAKAI TVC, ORANG PUTEH TAK PERCAYA

alwayz smile in my heart

Hati kita ni terbahagi kepada 3 peringkat. 1. Hati hidup makna hati yg sihat

5.Toyota Vellfire - Harganya dalam anggaran RM 265k.kereta orang kaya ..tiada perbezaan ketara antara keduanya cuma bila tengok luaran,Grill, lampu depan da ...

jagakucingterbiar_9843

Ika Zulkafli April 17, 2015 at 12:25 PM